[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

Og jeg er moren.

Jeg var ikke tilfreds med load tiden på den gamle side – og jeg vil rigtig gerne have, at du ikke skal spilde tiden med at vente på min side! Jeg ved selv hvor irriterende det er! Og så var der andre småting, som jeg gerne ville ændre nu inden den gamle side havde kørt alt for længe.

Det tager lidt tid lige at finde den helt rigtige stil, farver osv. Men jeg har valgt at åbne for den nye side med det samme, så vi kan komme i luften.

Jeg flytter løbende Blog fra den gamle side, så er der noget du ikke kan finde vil det komme på et senere tidspunkt.

 

Velkommen til <3

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.89″ src=”http://essentiallife.dk/wp-content/uploads/2017/11/12308450_889907237771518_3062983919282274706_n.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *