Hvordan er dit vinterhumør?

Nogle elsker vinteren. Andre er knap så vilde med den.
Jeg hører til den første kategori. Jeg elsker vinteren. Mørket. Kulden. For mig er det en anledning til at tænde lys. Det er hygge, varm te, dejlige trøjer og bløde støvler. Jeg er vild med vinteren!

I denne weekend har jeg siddet og nørdet med hjemmeside. Hele dagen. Og noget af natten. Med mørket udenfor. I min lune stue. Jeg elsker det!

Hr M er på den anden side mere ramt af vinteren. Han er faktisk en bedre mand og kæreste om sommeren. Om vinteren kan han gå i seng kl. 19. Og får helt lavet om på døgnrytmen. Og så er humøret altså ikke i top. Kender du det?

Om et splitsekund (eller 1mio) er jeg færdig med hjemmesiden her. Så skal jeg have sendt lidt kærlighed afsted til Triben. De har ikke helt fået den kærlighed jeg gerne vil give dem, de seneste to uger.

De skal selvfølgelig have et juleworksheet – med julelækkerier, dufte og tips til julestemningen. Måske lidt om hvad man gør, hvis man har spist for meget af den der lækre buffet.. 😉 (Heldigvis er jeg ikke super fan af julemad, tilgengæld er jeg STOR fan af skum julemænd).

Men jeg tror også de skal have et worksheet med selvkærlige og nærende vinterrutiner, olier der kan løfte humøret og lidt om hvordan vi kan give kroppen ekstra brændsel til cellerne

 

 

 

 

 

 

Skriv en besked – jeg glæder mig til at høre fra dig! Hvordan er dit vinterhumør?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *