[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.89″ background_color_gradient_overlays_image=”off”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″]

Hvad koster de lækre olier? Og ansigtsprodukter. Kosttilskud. Og alle de andre spændende produkter.
Og hvordan køber jeg dem?

Nederst på siden finder du priser på det hele. Så kan du sidde i ro og mag og finde de produkter du vil have. Jeg har også lagt en oversigt op over alle vores startkit. Medlemsskab er inklusiv i prisen for startkit. <3

Hvis du vil lære mere om produkterne på egen hånd så kan du besøge denne side:
www.doterra.com – men husk ikke at bestille på den side, du kommer til at betale

Sådan læser du prislisten
Detailpris: Den pris du betaler uden at have et medlemsskab.
Engrospris: Den pris du betaler, når du har et medlemsskab – du sparer 25%. Og der er ingen forpligtelser. Jeg anbefaler i de fleste tilfælde at du opretter en konto.
PV: Produktpoint værdi – en værdi for produktet på tværs af lande, så det bliver lettere at lave tilbud. Det kan fx være et tilbud, hvor du får et gratis produkt, hvis du køber for et vis antal produktpointværdi.

Sådan bestiller du
Når du er klar til at bestille så send en mail på kontakt@essentiallife.dk eller en besked på facebook. Eller bare en sms til 61450009. Det er også sådan du får fat i mig, hvis du har brug for hjælp til at vælge, hvad det rigtige er for lige præcis dine behov. Eller måske din families?

Er du modig kan du selv kaste dig ud i at bestille eller oprette din doTERRA konto (hvor du får 25% helt uden forpligtelser) via www.mydoterra.com/vivif – men det er lidt tricky, så det letteste er klart at sende en mail. Til gengæld vender jeg hurtigt tilbage, så vi kan få dine olier afsted i posten.

 

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.89″ custom_padding=”||20px|”]prisliste2017
[/et_pb_code][et_pb_code _builder_version=”3.0.89″ background_color_gradient_overlays_image=”off”]Bestillingsseddel
<!– [et_pb_line_break_holder] –><!– [et_pb_line_break_holder] –>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_nav in_same_term=”off” prev_text=”Forrige” next_text=”Næste” _builder_version=”3.0.89″]

 

[/et_pb_post_nav][et_pb_divider show_divider=”on” _builder_version=”3.0.89″ color=”#0f0f0f”]

 

[/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ header_font=”||||||||” text_font=”||||||||” custom_padding=”30px|||”]

Har du også læst:

[/et_pb_text][et_pb_post_slider _builder_version=”3.0.89″ posts_number=”10″ orderby=”date_desc” more_text=”Læs” content_source=”off” use_manual_excerpt=”on” show_arrows=”on” show_pagination=”on” show_more_button=”on” show_meta=”on” show_image=”on” image_placement=”background” background_color_gradient_overlays_image=”off” show_inner_shadow=”on” use_bg_overlay=”on” use_text_overlay=”off” background_layout=”dark” custom_button=”off” button_bg_color_gradient_overlays_image=”off” button_icon_placement=”right” show_content_on_mobile=”on” show_cta_on_mobile=”on” show_image_video_mobile=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *