Hvad koster de lækre olier? Og ansigtsprodukter. Kosttilskud. Og alle de andre spændende produkter.
Og hvordan køber jeg dem?

Nederst på siden finder du priser på det hele. Så kan du sidde i ro og mag og finde de produkter du vil have. Jeg har også lagt en oversigt op over alle vores startkit. Medlemsskab er inklusiv i prisen for startkit. <3

Hvis du vil lære mere om produkterne på egen hånd så kan du besøge denne side:
www.doterra.com – men husk ikke at bestille på den side, du kommer til at betale

Sådan læser du prislisten
Detailpris: Den pris du betaler uden at have et medlemsskab.
Engrospris: Den pris du betaler, når du har et medlemsskab – du sparer 25%. Og der er ingen forpligtelser. Jeg anbefaler i de fleste tilfælde at du opretter en konto.
PV: Produktpoint værdi – en værdi for produktet på tværs af lande, så det bliver lettere at lave tilbud. Det kan fx være et tilbud, hvor du får et gratis produkt, hvis du køber for et vis antal produktpointværdi.

Sådan bestiller du
Når du er klar til at bestille så send en mail på kontakt@essentiallife.dk eller en besked på facebook. Eller bare en sms til 61450009. Det er også sådan du får fat i mig, hvis du har brug for hjælp til at vælge, hvad det rigtige er for lige præcis dine behov. Eller måske din families?

Er du modig kan du selv kaste dig ud i at bestille eller oprette din doTERRA konto (hvor du får 25% helt uden forpligtelser) via www.mydoterra.com/vivif – men det er lidt tricky, så det letteste er klart at sende en mail. Til gengæld vender jeg hurtigt tilbage, så vi kan få dine olier afsted i posten.

 

Har du også læst:

Lækre emballager til dine naturlige remedier

Når vi eksperimenterer med at lave vores egne naturlige remedier af æteriske olier er emballagen vigtigt og der er nogle krav du skal stille. Først og fremmest skal det være tæt – især hvis du skal have det med i en taske. Vi bruger også altid glas emballager til...

5 BODYSCRUB med ingredienser fra dine køkkenskabe

Du har sikkert også travlt – og syntes det kan virke uoverskueligt at lave DIY opskrifter. Det kender jeg alt for godt – og derfor er der gået lidt sport i at finde lækre opskrifter, der er simple at lave, indeholder få ingredienser (der er lette at få fat på og...

Ren og naturlig halsmikstur til voksne

I dag stødte jeg på denne gamle opskrift på lindrende halsmikstur, som jeg har lavet flere gange med mine doTERRA æteriske olier. Den er virkelig let - lige som jeg bedst kan lide mine opskrifter. Uden al mulig skod-kemi. Jeg har haft en sloooow søndag.. Har kun lige...

Oil Camp og undervisning til dig

Så står du med dine første olier. Og hvad så? Bare rolig - vi har undervisning og hjælp klar til dig, så du fra dag 1 kan komme igang med at bruge dine doTERRA æteriske olier. Hvis du har læst min personlige historie (den du får når du tilmelder dig nyhedsbrevet), så...

Har du lyst til at være den kloge kone i dit eget liv?

Det er lige præcis det doTERRA handler om. At være sin egen kloge kone. At kunne mikse sine egne remedier og på den måde undgå noget øv-kemi. Og have naturlige opskrifter til alle hverdagens små situationer, husholdning osv. På en måde der passer ind i den hverdag vi...

Særlige Essential Life startsæt

Du kan have nogle særlige behov eller interesser, som gør at du gerne selv vil sammensætte dit startsæt med æteriske olier og jeg har hjulpet dig lidt på vej. Vi kan sammensætte et kit til alle behov og finder du ikke det rigtige her, skal du blot kontakte mig. Den...

Aroma Touch

  Vi afholder kurser i Aroma Touch og jeg kan henvise til behandling. Aroma Touch er en særlig massagebehandling som er udviklet af doTERRA i samarbejde med Dr. Hill, Chiefmedical hos doTERRA. Under Aroma Touch behandlingen påføres 8 forskellige æteriske olier - alle...

Sådan opretter du en doTERRA konto

  Med en konto får du adgang til flere fordele. Du får blandt andet min. 25% på dit køb, adgang til yderligere rabatter. Du kan selv oprette din konto - og det finder du vejledningen til her. Mange foretrækker alligevel at jeg hjælper med at oprette deres doTERRA...

Life Long Vitality – Kosttilskud samlet i ét

Life Long Vitality er doTERRA's unikke kosttilskud. Her behøver du kun købe ét sæt for at få alle de tilskud og såkaldte superfoods du ellers ville købe enkeltvis og bruge en formue på. Jeg har lavet en post om kosttilskuddene, da der blev spurgt ind til dem i vores...

Det vigtigste du skal vide om æteriske olier

Et lynhurtigt kursus i det mest grundlæggende om de æteriske olier. Blot så du lige har det grundlæggende på plads - og forstår hvorfor de er super powerfulde redskaber i hverdagen på rigtig mange måder. Hvad er æteriske olier Æteriske olier er udtræk fra plantedele...