Hvad koster de lækre olier? Og ansigtsprodukter. Kosttilskud. Og alle de andre spændende produkter.
Og hvordan køber jeg dem?

Nederst på siden finder du priser på det hele. Så kan du sidde i ro og mag og finde de produkter du vil have. Jeg har også lagt en oversigt op over alle vores startkit. Medlemsskab er inklusiv i prisen for startkit. <3

Hvis du vil lære mere om produkterne på egen hånd så kan du besøge denne side:
www.doterra.com – men husk ikke at bestille på den side, du kommer til at betale

Sådan læser du prislisten
Detailpris: Den pris du betaler uden at have et medlemsskab.
Engrospris: Den pris du betaler, når du har et medlemsskab – du sparer 25%. Og der er ingen forpligtelser. Jeg anbefaler i de fleste tilfælde at du opretter en konto.
PV: Produktpoint værdi – en værdi for produktet på tværs af lande, så det bliver lettere at lave tilbud. Det kan fx være et tilbud, hvor du får et gratis produkt, hvis du køber for et vis antal produktpointværdi.

Sådan bestiller du
Når du er klar til at bestille så send en mail på kontakt@essentiallife.dk eller en besked på facebook. Eller bare en sms til 61450009. Det er også sådan du får fat i mig, hvis du har brug for hjælp til at vælge, hvad det rigtige er for lige præcis dine behov. Eller måske din families?

Er du modig kan du selv kaste dig ud i at bestille eller oprette din doTERRA konto (hvor du får 25% helt uden forpligtelser) via www.mydoterra.com/vivif – men det er lidt tricky, så det letteste er klart at sende en mail. Til gengæld vender jeg hurtigt tilbage, så vi kan få dine olier afsted i posten.

 

Har du også læst:

Life Long Vitality – Kosttilskud samlet i ét

Life Long Vitality er doTERRA's unikke kosttilskud. Her behøver du kun købe ét sæt for at få alle de tilskud og såkaldte superfoods du ellers ville købe enkeltvis og bruge en formue på. Jeg har lavet en post om kosttilskuddene, da der blev spurgt ind til dem i vores...

Det vigtigste du skal vide om æteriske olier

Et lynhurtigt kursus i det mest grundlæggende om de æteriske olier. Blot så du lige har det grundlæggende på plads - og forstår hvorfor de er super powerfulde redskaber i hverdagen på rigtig mange måder. Hvad er æteriske olier Æteriske olier er udtræk fra plantedele...

Prisliste – og lidt om hvordan du køber

Hvad koster de lækre olier? Og ansigtsprodukter. Kosttilskud. Og alle de andre spændende produkter. Og hvordan køber jeg dem? Nederst på siden finder du priser på det hele. Så kan du sidde i ro og mag og finde de produkter du vil have. Jeg har også lagt en oversigt op...

Mors værktøjskasse

De 10 basis olier er det tætteste du kommer på en værktøjs kasse som mor. Til familielivet. Og hverdagen. Humør og Krop. Helt naturlig. Uundværlig hvis du er opmærksom på, hvad du putter på og i kroppen på dig og...

Sådan kan du bruge dine 10 basis olier -150 konkrete måder

10 basisolier - og flere måder at bruge dem på, end jeg på nogen måde kan beskrive her. Her starter vi med 150!   De 10 basisolier er de CPTG Essential oils, som enten kan købes enkeltvis - eller (som de fleste gør) fås i Family Essentials og Home Essentials...

Find din 2018 kalender her – som du selv kan printe

I flere år har jeg brugt elektronisk kalender - men jeg savnede overblikket. Så jeg er gået Old school med papirkalender. Det er virkelig vigtigt for mig, at jeg har et redskab til at holde styr på aftaler. Og efter jeg er startet som selvstændig business women er det...

Få lækkerheds ideer til ønskesedlen

Er du typen der har en lang ønskeseddel? Eller kniber det med ideerne? Her får du mit bud på en selvkærlighed lækkerheds-ønskeseddel. Ingen potter og pander. Bare lækkerhed til DIG! Jeg har for nemheds skyld delt den op i det der har med olier at gøre og derefter alle...

Vinterhumør

Hvordan er dit vinterhumør? Nogle elsker vinteren. Andre er knap så vilde med den. Jeg hører til den første kategori. Jeg elsker vinteren. Mørket. Kulden. For mig er det en anledning til at tænde lys. Det er hygge, varm te, dejlige trøjer og bløde støvler. Jeg er vild...

Et nyt webpage er født!

Og jeg er moren. Jeg var ikke tilfreds med load tiden på den gamle side - og jeg vil rigtig gerne have, at du ikke skal spilde tiden med at vente på min side! Jeg ved selv hvor irriterende det er! Og så var der andre småting, som jeg gerne ville ændre nu inden den...