[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.89″ background_color_gradient_overlays_image=”off”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

kosttilskud

Life Long Vitality er doTERRA’s unikke kosttilskud. Her behøver du kun købe ét sæt for at få alle de tilskud og såkaldte superfoods du ellers ville købe enkeltvis og bruge en formue på.
Jeg har lavet en post om kosttilskuddene, da der blev spurgt ind til dem i vores lukkede Essential Life Tribe gruppe – alle kan bruge svarene (og nogle gode kosttilskud), så det blev til en post.. Jeg kan 1. anbefale at læse videre og 2. kraftigt anbefale at prøve kosttilskuddene. Jeg oplever at have væsentlig mere energi, kan nøjes med mindre søvn og føler mig mindre sulten. Og hey, det er altså et godt fundament for at have et lækkert liv!

So here goes – en samling af informationer.

Sættet består af 3 enkelt produkter:
MicroPlex VMz: 
xEO MEGA: Omegafedtsyrer
Alpha CRS+

Tilsammen danner de et unikt designet kosttilskud med fokus på de faktorer, der er optimale for sundhed, energi og vitalitet.

Polyphenols
Frie radikaler er usikre molekyler som kan skade og endda ødelægge gode celler og fremme ældningsprocessen ved at ødelægge cellerne dna strukturer – og andre vigtige cellestrukturer, fx. mitokondrierne, som producerer energi. Frie radikaler er “udstødningsaffaldet” når vi trækker vejret og forbrænder den mad vi indtager. De kan også komme fra andre kilder såsom forurening, rygning og sol. De frie radikaler kan blive så omfattende at vores kroppe ikke kan håndtere dem – og så bliver de skadende og har en stor rolle for hvordan vores krop ældes.

Antioxidanter er på den anden side stabile molekyler som kan neutralisere frie radikaler. Nogle antioxidanter kan vi få fra maden vi spiser – især frugt og grønt. Og nogle antioxidanter dannes i kroppen. De fleste medicinske eksperter anbefaler at vi spiser flere fødevarer som har et højt indhold af antioxidanter.

Polyphenoler er en særlig virksom gruppe antioxidanter, som kan give beskyttelse imod de frie radikalers ødelæggelser af cellernes dna og mitokondrierne. De har en evne til at neutralisere de frie radikaler og er blevet undersøgt for deres sundhedsfordele. At mindske det ødelæggende stress på cellernes dna og andre vigtige cellestrukturer giver de sunde celler mulighed for at formere sig, fungere korrekt og et leve i længere tid.

doTERRA Life Long Vitality kosttilskud indeholder følgende antioxidanter og cofaktorer: 

 • Acetyl-L-Carnitine
 • Alpha Lipoic Acid
 • Coenzyme Q10
 • Quercetin
 • Resveratrol
 • Vitaminer og mineraler
 • Fedtsyrer

Alpha CRS+
Indeholder blandt andet grapefrø, skjolddragerrod, japansk pagode træ, virak, polygonum cuspidatum, granatæble, gurkemeje.

xEO Mega
Indeholder omegafedtsyrer, carotenoid astaxanthin, ren og filtreret fiske olie med i alt 300 mg EPA og 200 mg DHA.
Derudover også udvalgte æteriske olier: Kryddernellike, frankincense, timian, spidsommen, Vild Appelsin, pebermynte, ingefær, kommen og tysk kamille.

vEO Mega
Indeholder blandt andet vitamin A, C og E, en blanding af vitamin B og naturlig vitamin D3.
Derudover også en blanding af fødevarebaserede ingredienser: Kål, mælkebøtte, broccoli, hvidkål, spinat mfl.
8 forskellige enzymer som menes at hjælpe fordøjelsen og optagelsen af næringsstofferne: Protease, Lactase, Amylase, alpha-Galactosidase, Diastase, Gluccoamylase, Peptidase.

Du finder de fulde ingredienser i bunden af posten.

Jeg har lige læst nogle af de bruger feedback doTERRA har i deres brochure – og jeg kan genkende det hele. Især det med energi og fokus. Jeg er langt mere produktiv på arbejde – og jeg vågner udhvilet om morgenen når jeg tager kosttilskuddene.

– Jeg oplevede at den mørke sky der hang over mig lettede.
– Jeg fik mere energi.
– Jeg følte mig mere fokuseret og fik mere energi.
– Jeg fik stærkere negle og mit hår blev sunder og mere glansfuldt at se på.

 

Test i 30 dage og få pengene retur, hvis ikke du mærker forskel!

 • Du køber Life Long Vitality på din doTERRA konto. Har du endnu ikke en konto? Det kan du oprette via mig. Send en mail til kontakt@essentiallife.dk eller 61450009.
 • Det samlede sæt koster 750 kroner. Her til kommer, at du får 10-30% af sættets produktpoint værdi retur på din doTERRA konto + point for fragten.
 • Der er ingen bindinger eller krav om yderligere køb.
 • Du får samtidig 25% på øvrige varer, fx de æteriske olier.
 • Din konto er gældende i et år.

Du kan læse mere om kosttilskuddene i denne brochure: http://media.doterra.com/us/en/brochures/lifelong-vitality.pdf

Her er et par uddrag:

 

kosttilskud

kosttilskud

kosttilskud
kosttilskud

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_nav in_same_term=”off” prev_text=”Forrige” next_text=”Næste” _builder_version=”3.0.89″]

 

[/et_pb_post_nav][et_pb_divider show_divider=”on” _builder_version=”3.0.89″ color=”#0f0f0f” divider_style=”double”]

 

[/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ custom_padding=”30px|||” background_layout=”light”]

Jeg vil elske at høre fra dig:

[/et_pb_text][et_pb_comments _builder_version=”3.0.89″ show_avatar=”off” show_reply=”on” show_count=”on” background_layout=”light” header_font_size_tablet=”51″ header_line_height_tablet=”2″ custom_button=”off” button_icon_placement=”right” custom_margin=”50px|||” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ header_font=”||||||||” text_font=”||||||||” custom_padding=”30px|||”]

Har du også læst:

[/et_pb_text][et_pb_blog_extras _builder_version=”3.0.89″ posts_number=”1″ post_order=”DESC” show_content=”off” show_thumbnail=”on” show_more=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_categories=”on” show_comments=”off” show_load_more=”off” custom_ajax_pagination=”off” ajax_pagination_icon_placement=”right” blog_layout=”box_extended” show_social_icons=”off” image_position=”top” category_meta_colors=”off” use_overlay=”off” animation=”off” offset_number=”3″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *