Aroma Touch

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.89″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

 

Vi afholder kurser i Aroma Touch og jeg kan henvise til behandling. Aroma Touch er en særlig massagebehandling som er udviklet af doTERRA i samarbejde med Dr. Hill, Chiefmedical hos doTERRA. Under Aroma Touch behandlingen påføres 8 forskellige æteriske olier – alle udvalgt for deres særlige egenskaber og evner til at arbejde sammen.
De æteriske olier masseres blidt ind på ryggen, nakke, hovedbund, ører og kranie samt under fødderne med det formål at skabe balance i kroppen på alle niveauer og støtte kroppens funktioner.

Behandlingen opleves virkelig afstressende. Du kommer helt ned i kroppen, næsten meditativt.

Behandlingen kan benyttes både af private og professionelle. Og  både dine børn, din familie og dine klienter vil nyde behandlingen!

For dig der vil bruge den privat:

  • Det er en rigtig god metode til at få nærvær med børn. Også urolige børn vil have glæde af teknikken.
  • Det er en god teknik til at bruge olierne sikkert i sit eget hjem.
  • Teknikken kan bruges på både børn og voksne.

 

For dig der vil bruge den professionelt:

  • Teknikken egner sig særligt til afstresnings, grounding og arbejde med kropskontakt.
  • Teknikken er god til klienter med skrøbelige fysisk grundet de gode egenskaber fra olierne og den blide behandling.
  • Behandlingen er ikke fysisk krævende for dig der behandler. Det giver et godt arbejdsmiljø at kombinere dybdemassage med Aroma Touch behandlinger for at skåne hænder og fingre.

 

Kurset koster 1150 kr inkl. undervisningsmaterialer samt de 8 æteriske olier vi bruger på kurset.
Du kan se kommende kurser på Facebook.  Har vi ikke planlagt et kursus, så skriv til kontakt@essentiallife.dk – måske er der et kursus lige på trapperne!

Her kan du høre Andy’s oplevelse af at bruge olierne i familien:

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_nav in_same_term=”off” prev_text=”Forrige” next_text=”Næste” _builder_version=”3.0.89″ /][et_pb_divider color=”#0f0f0f” show_divider=”on” divider_style=”double” _builder_version=”3.0.89″ /][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ custom_padding=”30px|||”]

Jeg vil elske at høre fra dig:

[/et_pb_text][et_pb_comments show_avatar=”off” _builder_version=”3.0.89″ header_font_size_tablet=”51″ header_line_height_tablet=”2″ custom_margin=”50px|||” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ text_font=”||||||||” header_font=”||||||||” custom_padding=”30px|||”]

Har du også læst:

[/et_pb_text][et_pb_blog_extras blog_layout=”box_extended” posts_number=”1″ offset_number=”3″ show_more=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_comments=”off” animation=”off” _builder_version=”3.0.89″ ajax_pagination_text_shadow_horizontal_length=”0em” ajax_pagination_text_shadow_vertical_length=”0em” ajax_pagination_text_shadow_blur_strength=”0em” box_shadow_position_ajax_pagination=”outer”]

Essential Life

Prisliste – og lidt om hvordan du køber

Hvad koster de lækre olier? Og ansigtsprodukter. Kosttilskud. Og alle de andre spændende produkter. Og hvordan køber jeg dem? Nederst på siden finder du priser på det hele. Så kan du sidde i ro og mag og finde de produkter du vil have. Jeg har også lagt en oversigt…


Prisliste – og lidt om hvordan du køber

[/et_pb_blog_extras][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *