[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.89″ background_color_gradient_overlays_image=”off”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

Du kan have nogle særlige behov eller interesser, som gør at du gerne selv vil sammensætte dit startsæt med æteriske olier og jeg har hjulpet dig lidt på vej. Vi kan sammensætte et kit til alle behov og finder du ikke det rigtige her, skal du blot kontakte mig.

Den billigste måde at købe et startsæt med æteriske olier er ved at vælge blandt doTERRA’s egne startkit, – så får du nemlig gratis oprettelse af medlemsskabet – og du får nogle gode rabatter. doTERRA’s startsæt kan du læse mere om her: www.essentiallife.dk/howtobuy

Det absolut mest populære startsæt er Family Essentials og Home Essentials, som begge indeholder de 10 basisolier. Læs mere om det her: http://essentiallife.dk/2017/12/19/28095/

Men som sagt kan der være særlige grunde til, at du gerne vil sammensætte en startpakke selv. Det kan fx. være interesser eller særlige behov. Jeg har lavet nogle forslag til dig, som jeg er vild med!

Find startsættene i menuen for oven under “Specielle startsæt”.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_nav in_same_term=”off” prev_text=”Forrige” next_text=”Næste” _builder_version=”3.0.89″]

 

[/et_pb_post_nav][et_pb_divider show_divider=”on” _builder_version=”3.0.89″ color=”#0f0f0f” divider_style=”double”]

 

[/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ custom_padding=”30px|||” background_layout=”light”]

Jeg vil elske at høre fra dig:

[/et_pb_text][et_pb_comments _builder_version=”3.0.89″ show_avatar=”off” show_reply=”on” show_count=”on” background_layout=”light” header_font_size_tablet=”51″ header_line_height_tablet=”2″ custom_button=”off” button_icon_placement=”right” custom_margin=”50px|||” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ header_font=”||||||||” text_font=”||||||||” custom_padding=”30px|||”]

Har du også læst:

[/et_pb_text][et_pb_blog_extras _builder_version=”3.0.89″ posts_number=”1″ post_order=”DESC” show_content=”off” show_thumbnail=”on” show_more=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_categories=”on” show_comments=”off” show_load_more=”off” custom_ajax_pagination=”off” ajax_pagination_icon_placement=”right” blog_layout=”box_extended” show_social_icons=”off” image_position=”top” category_meta_colors=”off” use_overlay=”off” animation=”off” offset_number=”3″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *