I dag stødte jeg på denne gamle opskrift på lindrende halsmikstur, som jeg har lavet flere gange med mine doTERRA æteriske olier. Den er virkelig let – lige som jeg bedst kan lide mine opskrifter. Uden al mulig skod-kemi.

Jeg har haft en sloooow søndag.. Har kun lige været udendørs en times tid – med et husrenoveringsprojekt, er der altid noget der lige skal gøres. Resten af dagen er foregået i sengen. Skiftevis små sovet lidt, arbejdet lidt, små sovet, arbejdet osv.

Jeg fandt opskriften da jeg kiggede gamle billeder igennem. Fordi jeg skulle finde eksempler på mine selvkærlige rutiner til den første Love on Yourself uge som kører fra i morgen.

I min søgning fandt jeg dette billede. Det er en Lindrende halsmikstur – til voksne. Havde helt glemt den. Og så er den endda super enkel.

Jeg vælger jo at bruge mine olier indvortes fordi de er godkendt til det i USA. Hvad du gør er op til dig.

Hvis du vil lave miksturen så blander du blot:
1 spsk honning
2 dråber On Guard
1 dråbe Lemon
1 dråbe Melaleuca/Teatree

Blandes og sippes i løbet af dagen. Sørg for at den lige får lov at sidde lidt i halsen.

Hvor meget mere rent og naturligt bliver det lige? Og let!

Har du olierne? Hvis ikke så kan jeg hjælpe dig igang. I menuen finder du en side med guide til hvordan du køber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *