Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/essen357/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 486
Lækre emballager til dine naturlige remedier ⋆ Essential Life

Lækre emballager til dine naturlige remedier

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.89″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

Når vi eksperimenterer med at lave vores egne naturlige remedier af æteriske olier er emballagen vigtigt og der er nogle krav du skal stille.

Først og fremmest skal det være tæt – især hvis du skal have det med i en taske.
Vi bruger også altid glas emballager til olierne, da nogle olier, fx Lemon kan opløse plastikemballage.

Jeg er ret stor fan af lækre emballager – det gør altså glæden ved et DIY projekt endnu højere.

 

Vil du se et par af de DIY projekter jeg har liggende på bloggen?

Så er der en halsmikstur her.
Og de lækre bodyscrubs her.

 

Her finder du god og lækker emballage til fornuftig pris

Indimellem kan vi være heldige at finde billige emballager herhjemme. Men ellers bruger jeg ofte Wish eller Ebay. Der er også enkelte gode europæiske webshops, som fx. www.essentialoilsupplies.co.uk.

Men det letteste er helt klart, når vi kan købe det her hjemme.

Glas krukker

Lige nu har Fakta de fineste små krukker, som vil egne sig perfekt til håndscrubs, hjemmelavede cremer, kokostandpasta osv.. Jeg har ikke testet hvorvidt de er så tætte at de kan tages med i en taske. Det må du selv lige gøre.

Tilgengæld koster de kun 7 kroner!

Kilner glas er også blandt mine favoritter. Og de er helt sikkert tætte.
De fås både med skruelåg og patentglas glas. Og så fås de mange forskellige størrelser.

For et par år siden besluttede jeg at skifte al min plastikopbevaring ud – og jeg har siden kun købt Kilner glas. Fordelene ved at have én slags er at låg passer på dem alle, så man skal ikke stå og rode for lige at finde de rigtige. Jeg har ikke fortrudt et øjeblik! Og nu er det jo så heldigt at jeg også kan bruge dem til mine remedier.

  

Roller balls

Også kaldet roll ons – er små 10 ml flasker med roll on lukning og skruelåg. Jeg bruger dem til alle mine blandinger og når jeg fortynder. De gør det virkelig let at bruge olierne i løbet af dagen. Til babyer og små børn er de helt uundværlige.

No automatic alt text available.

Her er nogle eksmpler på hvad jeg ville blande i roller balls:

  • Lindring til når baby får tænder (1 dråbe Frankincense og 1 dråbe Lavendel i en 10 ml rollerball, fyldes med Fractionated Coconut Oil).
  • I am Fabolous Blend – en high vibe blanding, til når du har brug for et boost i energien.
  • Lindrende blanding til solskoldning med Lavendel og Peppermint.

 

Image may contain: drink

Labels til dine DIY projekter

Jeg er vild med mine prægede dymo-tape labels. De er da bare så fine. Du skal dog være opmærksom på at du kun kan skrive korte ord, hvis de skal kunne være på en Roller ball flaske. Tilgengæld er det virkelig fint. 🙂

 

Har du endnu ikke dine egne olier? Og vil du lære at lave dine egne blandinger og remedier?

Her kan du læse mere om, hvordan du får fingrene i de rene, naturlige doTERRA æteriske olier – og samtidig får adgang til vores fællesskab, opskrifter og hjælp til at bruge dine olier.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” background_color=”#8fc5b5″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.0.89″ custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ transparent_background=”off” padding_mobile=”off”][et_pb_row admin_label=”row” custom_width_px=”500px” custom_padding=”79px||0px|” column_padding_mobile=”on” parallax_method_1=”off” parallax_method_2=”off” custom_padding_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.0.89″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_color=”#8fc5b5″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Header #1″ _builder_version=”3.0.47″ text_font=”Roboto||||” text_font_size=”24″ text_text_color=”#7a8a97″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Lær mere om de æteriske olier, få min personlige historie & gå ikke glip af rabatter og nyheder

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Limited time offer. Get 10 free stock images.” _builder_version=”3.0.47″ text_font=”Roboto||||” text_font_size=”5em” text_font_size_tablet=”3em” text_font_size_phone=”2em” text_font_size_last_edited=”on|phone” text_text_color=”#ffffff” text_line_height=”1.2em” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_margin=”2%||2.5%|” custom_margin_tablet=”2%||4.5%|” custom_margin_last_edited=”on|phone” custom_css_main_element=”font-weight: 400;” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Tilmeld til nyhedsbrevet

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″]

Jeg hader spam – og du kan til hver en tid afmelde dig igen. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.89″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_code _builder_version=”3.0.89″]<!– Begin MailChimp Signup Form –><!– [et_pb_line_break_holder] –><link href=”//cdn-images.mailchimp.com/embedcode/horizontal-slim-10_7.css” rel=”stylesheet” type=”text/css”><!– [et_pb_line_break_holder] –><!– [et_pb_line_break_holder] –><div id=”mc_embed_signup”><!– [et_pb_line_break_holder] –><form action=”https://web-info.us13.list-manage.com/subscribe/post?u=1054be7d1fb5abe0ad83b015a&id=d886ecb229″ method=”post” id=”mc-embedded-subscribe-form” name=”mc-embedded-subscribe-form” class=”validate” target=”_blank” novalidate><!– [et_pb_line_break_holder] –> <div id=”mc_embed_signup_scroll”><!– [et_pb_line_break_holder] –> <label for=”mce-EMAIL”></label><!– [et_pb_line_break_holder] –> <input type=”email” value=”” name=”EMAIL” class=”email” id=”mce-EMAIL” placeholder=”email” required><!– [et_pb_line_break_holder] –> <!– real people should not fill this in and expect good things – do not remove this or risk form bot signups–><!– [et_pb_line_break_holder] –> <div style=”position: absolute; left: -5000px;” aria-hidden=”true”><input type=”text” name=”b_1054be7d1fb5abe0ad83b015a_d886ecb229″ tabindex=”-1″ value=””></div><!– [et_pb_line_break_holder] –> <div class=”clear”><input type=”submit” value=”Abonner” name=”subscribe” id=”mc-embedded-subscribe” class=”button”></div><!– [et_pb_line_break_holder] –> </div><!– [et_pb_line_break_holder] –></form><!– [et_pb_line_break_holder] –></div><!– [et_pb_line_break_holder] –><!– [et_pb_line_break_holder] –><!–End mc_embed_signup–>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_nav in_same_term=”off” prev_text=”Forrige” next_text=”Næste” _builder_version=”3.0.89″]

 

[/et_pb_post_nav][et_pb_divider color=”#0f0f0f” show_divider=”on” divider_style=”double” _builder_version=”3.0.89″]

 

[/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ custom_padding=”30px|||”]

Jeg vil elske at høre fra dig:

[/et_pb_text][et_pb_comments show_avatar=”off” _builder_version=”3.0.89″ header_font_size_tablet=”51″ header_line_height_tablet=”2″ custom_margin=”50px|||”]

 

[/et_pb_comments][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ text_font=”||||||||” header_font=”||||||||” custom_padding=”30px|||”]

Har du også læst:

[/et_pb_text][et_pb_blog_extras blog_layout=”box_extended” posts_number=”1″ offset_number=”3″ show_more=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_comments=”off” animation=”off” _builder_version=”3.0.89″ ajax_pagination_text_shadow_horizontal_length=”0em” ajax_pagination_text_shadow_vertical_length=”0em” ajax_pagination_text_shadow_blur_strength=”0em” box_shadow_position_ajax_pagination=”outer”]

Essential Life

Særlige Essential Life startsæt

Du kan have nogle særlige behov eller interesser, som gør at du gerne selv vil sammensætte dit startsæt med æteriske olier og jeg har hjulpet dig lidt på vej. Vi kan sammensætte et kit til alle behov og finder du ikke det rigtige her, skal du blot kontakte mig. Den…


Særlige Essential Life startsæt

[/et_pb_blog_extras][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *