Sådan køber du dine olier

Den billigste måde at købe doTERRA certified pure therapeutic grade æteriske olier og øvrige produkter er ved at oprette en medlemskonto hos doTERRA (som selvfølgelig er absolut uforpligtende og uden bindinger). 

Med et medlemsskab får du 25% på dine køb – og har adgang til hele Essential Life fællesskabet, vores bibliotek med opskrifter, e-bøger, lukkede facebook gruppe og kan sparre med vi andre i netværket. 

Oprettelse af medlemsskab koster et oprettelsesgebyr på 25 euro + porto (du får tilsendt informationsmateriale), men er gratis ved køb af startsæt. 

Se startkit og prisliste længere nede. Udover at du får medlemsskabet gratis ved køb af startkit er det også billigere end at købe olierne enkeltvis. 

Køb varer eller opret din konto ved at udfylde formularen. Jeg vender herefter tilbage til dig. 

Forvirret eller har du brug for hjælp til at vælge ud fra dine specifikke behov? Så er jeg ikke længere væk end en telefonopringning eller mail (eller udfyld formularen). 

kontakt@essentiallife.dk / 61450009 

Bestil dine produkter her:

PRISLISTE
Detailpris – Den pris du betaler uden at have et medlemsskab.
Engrospris – Den pris du betaler, når du har et medlemsskab – du sparer 25%. Og der er ingen forpligtelser. Jeg anbefaler i de fleste tilfælde at du opretter en konto.
PV: Produktpoint værdi – en værdi for produktet på tværs af lande, så det bliver lettere at lave tilbud. Det kan fx være et tilbud, hvor du får et gratis produkt, hvis du køber for et vis antal produktpointværdi.