LOVE ON YOURSELF

En uge med forkælelse & Introduktion til doTERRA æteriske olier

19.-23. februar

Invitation til dig der der har lyst til at forkæle dig selv og blive introduceret til nye former for selvkærlighed og måder at passe på dig selv.

 

Jeg har ikke altid været god til at passe på mig selv. At skabe små selvkærlige rutiner. Og når jeg prøvede var det noget underligt fluffy noget, som tog alt for lang tid og  blev “to do” i stedet for lækkerhed, et åndehul og noget jeg så frem til.

Med de æteriske olier åbnede sig en helt ny verden for mig! Selvkærlighed blev pludselig noget der var let. Føltes rart. Var overskueligt. Og så kunne jeg mærke en fysisk og psyskisk effekt af det jeg gjorde. Jeg har brugt de æteriske olier som støtte og lindring i mit liv. Og det dufter så skønt, jeg slet ikke kan lade være!

Det vil jeg gerne dele med dig.

I løbet af ugen får du tanker, opskrifter, inspiration til, hvordan du kan få mere selvkærlighed ind i dit liv med de æteriske olier – på en måde, der passer til det du gerne vil opnå – og alt efter hvor meget tid du har, hvor du er i dit liv og hvad dine interesser er.

 

Når du siger ja tak til invitationen får du en forkælelsespakke  5 ml “I am Fabulous” aromaterapeutisk blanding, sample på Peppermint, Lavendel og en surprice olie. <3  Og mon ikke jeg finder lidt andre lækkerier at putte i pakken. <3

For al den her lækkerhed og inspiration betaler du kun 299,- inkl. forsendelse. Med i prisen er også 1 års konto hos doTERRA (værdi 249 kr.), så du kan få 25%  på de olier, du måtte have lyst til at købe efterfølgende.

 

Vi glæder os til at invitere dig ind i vores univers, hvor vi deler de skønne olier, som vi er vilde med!

Kærlig hilsen

Vivi F, Stifter af Essential Life

Selvfølgelig skal jeg være med!

Sæt kryds og udfyld dine oplysninger. <3

2 + 10 =