Kvinden bag

Mit navn er Vivi og jeg er stifter af Essential Life. Et fællesskab hvor vi går op i at leve et lækkert liv med glow og god energi. doTERRA og de æteriske olier er vores omdrejningspunkt, men det handler også bredere om mindset og bevidsthed om, hvad vi fylder vores liv med.

 

Min historie med æteriske olier

Over tid er jeg blevet endnu mere opmærksom på hvad brug af fx smertestillende og andet kemi, kan have af betydning for kroppen og vores sundhed. 

Mit første møde med de æteriske olier fra doTERRA var i januar 2016 – skeptisk men åben, vil jeg kalde min tro på dem i starten. 

Efterhånden som jeg fik flere og flere gode oplevelser med olierne, begyndte jeg at overveje, hvordan jeg kunne hjælpe andre til at gøre olierne en del af deres liv  og skabe fællesskab om olierne og alle de mange muligheder der er i doTERRA – noget jeg selv har savnet.

Det blev begyndelsen på Essential Life. Vi bliver stadig flere kvinder, som vælger at bruge doTERRA æteriske olier som en del af vores fysiske og psykiske velvære.

Når du lader mig eller en af de andre skønne kvinder i Essential Life hjælpe dig igang med doTERRA æteriske olier, får du automatisk adgang til fællesskabet. 

 

Jeg glæder mig til at blive en del af din rejse med olierne. 

 

De kærligste hilsner

Vivi F
doTERRA Wellness Advocate

Min rejse startede med en interesse i de fysiske effekter jeg kunne få ved at bruge de æteriske olier. Over tid er min interesse udviklet til i høj grad også at omfatte den meget positive effekt olierne kan have på humøret. Hvordan vi kan bruge dem til at påvirke, hvordan vi har det følelsesmæssigt – i alle de mange forskellige faser i livet. Både børn og voksne. 

Kernen i Essential Life er doTERRA og de æteriske olier – og de mange måder de kan bruges på.

 

Personligt brænder jeg for lækkerhed, selvkærlighed, at arbejde med kvinder der løfter hinanden.

Jeg holder af at være i proces og arbejde med flow og lækre vibrationer i mit liv. Og mine olier er en del af det. 

Sådan får du adgang til Essential Life

Når du opretter din doTERRA konto via mig eller en af de andre skønne kvinder i Essential Life får du automatisk adgang til Essential Life Fællesskabet.

Der er ingen forpligtelser eller krav om yderligere køb ifm. med din adgang til fællesskabet – du har adgang så længe du har en aktiv doTERRA konto. 

PS: Der er heller ingen forpligtelser/krav om køb forbundet med din doTERRA konto.

 

Du får: 
– Adgang til Essential Life Bibliotek, hvor du finder E-bøger, opskrifter, vejledning mv. 

– Adgang til Lukket Facebook gruppe kun for Essential Life medlemmer. 

– Adgang til Internationalt netværk med erfaringsudveksling og sparring. 

– Adgang til arrangementer og events. 

Lær mere om de æteriske olier, få min personlige historie & gå ikke glip af rabatter og nyheder

Få nyhedsbrevet

Jeg hader spam - og du kan til hver en tid afmelde dig igen.