Kvinden bag

Hej skønne du.

Mit navn er Vivi og jeg er stifter af Essential Life. 

Jeg har altid haft en interesse for, hvad jeg puttede på og i min krop – især fordi jeg har haft mange problemer med allergi, ikke kunne tåle skønhedsprodukter, vaskepulver osv. Over tid er jeg blevet endnu mere opmærksom på hvad brug af fx smertestillende og andet kemi, kan have af betydning for kroppen og vores sundhed. 

Mit første møde med de æteriske olier fra doTERRA var i januar 2016 – skeptisk men åben, vil jeg kalde min tro på dem i starten. 

Efterhånden som jeg fik flere og flere gode oplevelser med olierne, begyndte jeg at overveje, hvordan jeg kunne hjælpe andre til at gøre olierne en del af deres liv og det blev begyndelsen på Essential Life. Jeg er især passioneret om hvordan jeg kunne videregive min viden og erfaring og give andre det fællesskab omkring olierne som jeg selv havde savnet i starten.

Det er lykkedes – og når du lader mig eller en af de andre skønne kvinder i Essential Life hjælpe dig igang med doTERRA æteriske olier, får du automatisk adgang til fællesskabet. 

 

Jeg glæder mig til at blive en del af din rejse med olierne. 

 

De kærligste hilsner

Vivi

Min rejse med startede med en interesse i den fysiske velvære jeg kunne opnå ved at bruge de effektive og powerfulde æteriske olier i min hverdag. 

Over tid er 

 

Over tid 

En af de skønne kvinder i Essential Life

Min rejse startede med en interesse i de fysiske effekter jeg kunne få ved at bruge de æteriske olier. Over tid er min interesse udviklet til i høj grad også at omfatte 

Kernen i Essential Life er doTERRA og de æteriske olier – og den brede brug.

 

Personligt brænder jeg for lækkerhed, selvkærlighed, at arbejde med kvinder der løfter hinanden.

Jeg holder af at være i proces og arbejde med flow og lækre vibrationer i mit liv. Og mine olier er en del af det. 

Sådan får du adgang til Essential Life

Når du opretter din doTERRA konto via mig eller en af de andre skønne kvinder i Essential Life får du automatisk adgang til Essential Life Fællesskabet.

Der er ingen forpligtelser eller krav om yderligere køb ifm. med din adgang til fællesskabet – du har adgang så længe du har en aktiv doTERRA konto. 

PS: Der er heller ingen forpligtelser/krav om køb forbundet med din doTERRA konto.

 

Du får: 
– Adgang til Essential Life Bibliotek, hvor du finder E-bøger, opskrifter, vejledning mv. 

– Adgang til Lukket Facebook gruppe kun for Essential Life medlemmer. 

– Adgang til Internationalt netværk med erfaringsudveksling og sparring. 

– Adgang til arrangementer og events.